Händelserik måndag

| Postat i: Mellan himmel och jord
0
Klockan är bara ett och det känns som att det redan har hänt otroligt mycket idag. Jag hade min första körlektion imorse och det kändes som att det gick ganska bra ändå. Bilen på körskolan var enligt mig mycket lättare att köra än den jag övningskör med hemma och det kändes såå skönt. Skulle varit väldigt jobbigt om jag kom dit och kände att jag egentligen kan mycket bättre men att ovanan med bilen hindrar mig. 

Sedan har jag suttit och googlat på massa olika länder. Fakta som kan vara bra att känna till innan resan jag och Linnea ska iväg på i höst. Har jag berättat det förresten? Att jag och Linnea ska backpacka i några månader? Allt är väldigt oklart än så länge och vi har långt ifrån bestämt vilka länder resan ska inkludera. Nya Zeeland har ju alltid varit ett drömresemål för mig och sen lockar såklart Australien. Men vi vill ändå göra något annorlunda, se någonting inte alla andra redan sett. Göra något eget liksom. Men för det krävs en del research och det är väl det jag håller på med nu.

Fick ett roligt samtal nyss också och kände mig peppad på framtiden men samtidigt lite stressad. 

I eftermiddag ska jag dejta Ruth och sen är det träning i vanlig ordning, nu ska jag plugga körkortsteori för det kan vara kul att kunna, hörde jag någon säga.  
Hittills till Händelserik måndag

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: