Janari- februari- Mars

| Postat i: Året som gått
0
Hej på er! Jag tänkte göra en liten årsresumé, inte alls för att jag har så bra bilder. De flesta är halvkassa eller mobilbilder så man kan säga att det här är mest för min egen skull. När jag tänker på första delen av 2014 minns jag mest som ett grått moln av stress, skola och plugg. Men så var det förstås inte hela tiden. Här ska jag få med lite ljusglimtar från varje månad. Så att jag kommer ihåg att jag ändå haft ett sjukt riktigt bra år.
 
Januari
 Nyår firades in hemma hos Elma. Ganska lugnt men ändå roligt.
 
Jag och Ruth tog en dagstripp till Stockholm. Vi fönstershoppade utanför Louis Vitton och Gucci och kände oss felplacerade. Skrattade en hel del gjorde vi också. Är även osäker på om det här var 2014. Bloggade om det då men det kan ha varit i slutet på 2013. Aja. 
 
 
Jag och Cornelia försökte få våra då väldigt stressiga liv att gå ihop så att vi kunde träffas. Blev väl mest på fikor och luncher de dagar vi hade en timme eller två över samtidigt. Jag och Emma flummade mycket i skolan också, skoltrötta och med ett julllov i bagaget som hade gått alldeles för snabbt. 
 
Det snöade en massa och jag vägrade åka buss trots att cykeln såg ut såhär varje dag när jag skulle åka hem. Klassen åkte till Romme och vad jag minns så var det så sjukt kallt att vi fick ta värmepauser mest hela tiden. Men vi hade överlag en bra sammanhållning i klassen så vi hade väldigt kul. 

Februari
Februari började och allt blev väldigt mycket vardag, vanligt liksom. Vi började hade börjat träna gymnastik som vanligt och det spenderades en hel del tid på svänghjulet då vårkonserten sakta men säkert började närma sig. Jag och Sofia lyckades matcha varandra efter en danslektion också. 
 
 
Jag fick glasögon och fikade på Paolos med Kim och Ruth. 
 
Jag hade brunch med godingarna på bild 2 hemma hos mig. Vi överraskade Alex som hade fyllt 20 med ett surpriseparty. Var riktigt roligt att se hans reaktion när Zara tog av ögonbindeln. Har dessvärre ingen bild på något annat än jag, Sabina och Sofia som knäppar oss med partyhattarna från den kvällen.
Jag och Cornelia spenderade en dag i Stockholm. Fotade bara då vi åt trots att jag släpade med mig kameran hela dagen. Kommer ihåg att vi hade med oss sjukt mycket mat på vägen dit, båda köpte skor och att jag körde solhälsningen på ica på t-centralen. Låter som oss. 
 
I övrigt pluggade jag sjukt mycket i februari och mådde inte alls så bra på grund av all stress. "Jag har två seminarium, en inlämning och mattetal som ska räknas innan veckan är slut." Skrev jag på bloggen den 26e februari. Så det var det varje vecka. Ibland undrar jag vad det var som gjorde att jag klarade av det. Jag är på riktigt stolt över mig själv att jag klarade det. 
 
Mars
 Jag och Ruth hängde en hel del. Till vänster är en fika och till höger en frukost på Java.
Det var väldigt mycket i skolan, som vanligt. Kändes som att jag spenderade mer tid där än hemma sista året. Men alltså tur att ens klasskompisar var världsbäst och ljusade upp dagarna rejält.
Klassen åkte till Strasbourg och hade en så himla rolig resa där den redan bra sammanhållningen verkligen svetsades till lite extra. Åhhh..! Vi deltog i en såkallad Euroscola-dag där vi satt i Europaparlamentet tillsammans med 800 andra elever från Europa och gjorde allt vad de riktiga europaparlamentarikerna gör där. Dvs diskuterar, röstar, lägger fram förslag osv osv.. Riktigt kul! I övrigt utforskade vi staden, åkte till ett arbetsläger, besökte ett slott, var på ost och vinprovning och lite så.

Jag och Ruthan var på fest i en herrgård och jag träffade på Cornelia ovetandes om att hon skulle dit. Vi var så lyckliga då haha<3 Solen började även komma fram och här njuter Philip lite innan vi drar vidare till någon mattelektion skulle jag tro. Säkert på en torsdag också, de dagarna slutade alltid med att jag, Emma, Sabina, Philip och Sofia var så trötta och flummiga att vi låg på golvet vid skåpen och skrattade så att tårarna sprutade. Haha, det är verkligen sådana saker man saknar<3
 
Det var alltså månaderna Januari till Mars. Resten av året kommer i senare inlägg. Kram på er.
 
 
 
 
 
Hittills till Janari- februari- Mars

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: