Lagom

| Postat i: Mellan himmel och jord
1Idag är en sån dag då jag funderar på om det är socialt accepterat att bomba med bilder på instagram eller om det bara är jag som älskar när folk gör det. Inte när folk bara fulbombar, men jag älskar er som är mer än "lagom" aktiva på instagram. Lagom förstör mycket i landet avlång. Tänk vad coola alla skulle vara om vi sket i lagom. Jag ska börja från och med nu, usch tycker inte om lagom. 


Sun

| Postat i: Fotografi
3
 
 
 
Igår passade jag på att fota Ruth! Dessa bilder var bara några vi knäppte lite snabbt för att jag hade kollat in ljuset just här i några dagar. Bilderna från själva "fotograferingen" får ni se senare. Men tyckte ändå det var värt att redigera och visa er dessa bilder även om de inte är så speciella! 
 
Idag har jag jobbat, 9 och en halv timme till och med. Lite längre än vad man har energi till alltså. Jag trivs väldigt bra på jobbet och har oftast väldigt kul. Men nu är jag helt slut. Ska väl snart krypa ned i sängen för att jag ska orka jobba imorgon också. Då är det dock "bara" drygt 8 timmar som väntar. 

Dagens carpe diem

| Postat i: Mellan himmel och jord
0
I förmiddags var det fika på Fröken Brogrens med Cornelia & Hanna. Hanna går i Corres klass, supergullig och snäll är den tjejen.
Ikväll hade jag och Ruth date.
Vi delade på världens godaste pizza på Paolos medan vi gossipade och skrattade. 

Det var dagens carpe diem.  Köpte en fluffkofta också. Det kanske också räknas till carpediem- kategorin.