Hej

| Postat i: Mellan himmel och jord
1
 
 
Kan erkänna att den här bloggen är lite döende. Men just nu finns det saker som känns både mycket viktigare och roligare än att blogga. Är inne på slutspurten av gymnasiet och kring det är det väldigt blandade känslor och framför allt väldigt mycket stress och fix med allt.  
 
Detta har hänt sedan sist vi sågs:

- Jag har haft Vårkonsertsvecka. Så underbar vecka med underbara människor! Alltså Risbergska <3 Grymma konserter och jag är så stolt över att gå på en skola med så många talangfulla människor. Vill typ aldrig ta studenten. 
 
- Jag har picknickat på soldäcket med Cornelia. Dör på att vi har så olika scheman, bor långt ifrån varandra, går på olika skolor och att båda har så fullt upp på fritiden. Älskar ju min chipspingla och skulle vilja hänga med minst varje dag. 
 
- Linnea min bästa vän sedan föralltid har fyllt 18 år! Känns sjukt att vi båda är så gamla nu? Enligt min inre klocka är hon fortfarande 14 och jag 15. Linnea är bäst och att jag älskar henne massormassor!!
 
- Har varit på Satin med VK- gänget. Den kvällen var såå himla rolig och knäpp haha!
 
- Har fikat ihjäl mig hemma hos Linnea då hon bjöd hem en drös vänner för lite firande av hennes dag. 
 
- Har pluggat hela natten mellan tisdag och onsdag hemma hos Emma med Carro och Julia. Det är lätt det sjukaste jag har gjort i pluggväg. När klockan närmade sig fem insåg vi att två timmar sömn bara skulle göra oss ännu tröttare så vi tänkte att det var lika bra att stanna uppe och förbereda redovisningen ordentligt. 
 
- Inatt blev det utgång, till Strömpis. Stört mycket folk men dessvärre inget bra drag enligt oss. När jag gick och la mig inatt hade jag inte sovit på 43 timmar bortsett från en tupplur efter skolan igår och att vi råkade somna nån kvart på skolgården igår också haha. 
 
Som ni förstår är jag inte speciellt pigg idag och det är tur att jag inte har någonting planerat förutom träning ikväll. 

Vi hörs när vi hörs!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hittills till Hej


Kimberley

Fantastiskt fina foton!


URL: http://kimmily.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: