Ciao

| Postat i: Fotografi, Mellan himmel och jord
0
Befann mig  ju på västkusten förra helgen. Vädret var helt perfekt, kring 30 grader och strålande sol båda dagarna jag var där. Fick befinna mig vid havet, känna varma klippor under mina fötter och strosa runt i mysiga Hunnebostrand. Självklart hann jag med massa sol och bad också. Jag tycker och har alltid tyckt att västkusten är så vackert. Jag vill bo där. 
 
Just nu snurrar det sjukt mycket i mitt huvud. Beskrev det som kaos i söndags kväll haha. Så mycket att tänka på och så mycket att försöka att inte tänka på eller analysera. Så mycket att fixa och mitt i allt så mycket lycka, stress och förvirring. Jag och Cornelia kan befinna oss var som helst i Europa om en vecka. Det är en så härlig tanke! Men också stressande då jag insåg i förrgår att mitt pass hade gått ut, och nu kanske jag inte hinner få mitt nya. 

Jag har ju jobbat en stor del av sommaren nu och ska göra det ett tag till. Har jag sagt det? Har jag sagt var? Nu för tiden när jag ser frukterna och grönsakerna här hemma tänker jag automatiskt i siffror. Baugetten som någon tappat på gatan är i mitt huvud inte en baugette utan en 6544a. "Där ligger ju en halvt 6544a" hörde jag mig själv tänka här om dagen. Vaknade upp en morgon och min allra första tanke var "4088, röd paprika". Ja jag jobbar alltså i mattaffär, som ni säkert förstod. På Willys! 


 
Hittills till Ciao

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: