Jakten på julkänslan

| Postat i: För er, tips m.m.
0
Nu är det inte många dagar kvar till julafton och jag skulle inte säga att min julkänsla är på topp. Men här kommer några tips som faktiskt får julkänslan att höjas, i alla fall något snäpp.
 
 
Tänd ljus
 
 Lyssna på massor av julmusik, jag länkar en spotifylista med mina favoriter senare.
 
Åk upp på stan. I stan är det julpyntat överallt, utomhus och i alla butiker. Alla gatubelysning är så fin. Speciellt mysiga brukar lite mindre butiker som säljer både märkeskläder och indredning vara, de brukar satsa rejält på att få fram en härlig julstämning. Handla julklapparna i stan istället för ett åka till ett köpcentrum, då får man julkänsla på köpet.
 
Ät massor utav pepparkakor och lussebullar. Det är smaker man förknippar med den här tiden på året. Kring jul SKA man äta mycket gott. Att dricka jultee ur stora koppar med en stor stickad tröja kan också höja stämningen rejält.
 
 
Julpynta! Hemma hos oss har vi julpyntat lite grann, nästan bara på nedervåningen dock. Så snarast möjligt ska jag pynta mitt rum och sätta upp min minigran. 
 
 
 
Köp en ljusslinga! Sätt upp i sovrummet, eller ja var som helst. Jag lovar att ett rum uppfattas mycket mysigare bara med hjälp av en så enkel sak som en ljusslinga. 
 
 
Gör julgodis, kan faktiskt vara en asbra julklapp att ge bort till någon också. Köp en fin kopp eller skål och lägg i ditt egengjorda julgodis. Lovar att det blir uppskattat. 
 
 
 
 
 
Hittills till Jakten på julkänslan

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: